Tipitältet – uppskattat av barn i alla åldrar

463234-warwick-castle
En återkommande detalj i barnrummet har länge varit lektältet, vilket i största utsträckning just nu är tipitältet som skapar en härlig atmosfär i barnets rum och uppskattas av barn i alla åldrar.

I alla tider har barn älskat kojor som fungerar som deras egna lilla tillflyktsort. Att lektälten har vuxit sig allt mer populära i takt med att fler leverantörer har tagit fram fina och lite annorlunda former, kommer därför inte som en överraskning

Vad som är fördelaktigt med många tält är hur enkla de är att montera både upp och ned, eller att flytta omkring i hemmet. Detta bjuder in till att fler tar med sig leken även till trädgården, stranden eller fritidshuset.

Tack vare den lätta vikten och flexibiliteten är användningsområdena många och enbart fantasin sätter gränserna.

Vad behöver man tänka på när man införskaffar ett lektält?

Börja med att ställa dig själv följande fråga: Vem är det som kommer att använda tältet, och var ska det stå?

Utefter det väljer du sedan en modell som känns passande för ändamålet. Är tanken att enbart använda det utomhus behöver du kanske inte välja det mest exklusiva lektältet, utan istället ta en något billigare variant som är enkel att vika ihop och flytta som inte är lika ömtålig.

Det mest populära valet har dock visat sig vara tipitält av högre kvalité som håller längre och som till störst del står i barnrummet. Troligtvis kommer ett genuint tipitält att stimulera barnets fantasi mer och vara ännu roligare att leka i. En stor fördel är att de är tvättbara, så blir de smutsiga är det enkelt åtgärdat. 

Babylove.se – proffs på lektält

Babylove.se är e-shoppen med kärlek för barnen som har valt att satsa på lektält, och i huvudsak tipi tält, av det lite finare slaget.

De säljer tält från producenten Little Nomad har ett gott renommé för sina vackra lektält. Tälten, som är tillverkade i 100% bomull, är hos en bred kundbas kända för att vara enkla att sätta upp samtidigt som de är stabila, vackra och flexibla att flytta omkring. De populära tälten har snabbt kommit att bli synonyma med återkommande stunder av genuin glädje och lekfulla stunder.

Sylwia Harvey, ägare av Babylove.se, svarar på tre snabba frågor om deras försäljning av barntält och den växande trenden.

Hur länge har ni sålt barntält?

– Sedan starten, och det har kommit att bli vår mest populära produkt.

Varför tror du att det har blivit så populärt med barntält?

– Barn tycker om kojor där de kan få lite ”egentid” och föräldrarna tycker om dem för att de är vackra, men framförallt för att barnen tycker om att leka med dem.

Vi vill dessutom påstå att vi har några av de snyggaste tälten på marknaden till toppkvalitet. Våra kunder är oerhört nöjda med tälten!

Hur monterar man ihop tälten?

– Det är väldigt enkelt! Man trär in fem tältpinnar igenom tre öglor i tyget och sen är det på plats.

Källa: http://babylove.se/blogg/tipitltlektlt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *