Spara tid med professionell flyttstädning

Det är många beslut som ska fattas när det kommer till att byta bostad. Att anlita hjälp är ofta en klok idé för att få en så smidig process som möjligt och för att försäkra sig om att allt blir rätt gjort.

Något många väljer att ta hjälp med är just flyttstädningen.

Följande saker är bra att tänka på när du väljer städfirma för er flyttstädning:

• Välj en städfirma som är enkel att kontakta. Om frågor eller plötsliga ändringar uppstår vill du kunna komma i kontakt med företaget även på kvällar och helger.

• Försäkra dig om vilka ytor som städas. En bra grundregel är att företaget följer mäklarsamfundets rekommendationer.

• Kontrollera vad som ingår. Oväntade kostnader för reseersättning eller städmaterial är aldrig roligt.

• En seriös städfirma lämnar garanti på sitt arbete. På så vis kan du känna dig trygg i att eventuella fel kommer åtgärdas.

• RUT-avdraget innebär att du bara betalar halva kostnaden för flyttstädning. Kontrollera om detta är inräknat i offerten.

• Fråga efter referenser. Vilka har anlitat dom förut? Har företaget erfaren personal som är trygga i sitt jobb eller är det stor omsättning på personalen?

När du känner dig trygg i ditt val kan du lugnt fokusera på annat som kräver din tid och låta professionella städare ta hand om din bostad.

Att ägna några minuter åt att läsa på innan du väljer städfirma är väl investerad tid och sparar dig både tid och pengar i slutändan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *