Drömbröllopet i en lada

5103453-logdans

Kanske har du många gånger funderat över ditt bröllop och lokalitet för detta stora tillfälle. Kanske har du funderat på bröllop i en kyrka, i ett tropiskt land, i en av världens mest romantiska storstäder, i en vackert välpyntad lokal i närheten av hemmet. Kanske har du aldrig lyckats bestämma dig. – Hur hittar man det perfekta stället för ett magiskt bröllop med en touch av både gårdsstil, rustikt, klassiskt, industriellt och modernt? – På den skånska landsbygden såklart.

Eviga minnen i gårdsstil

Hos Stallgården finns flera möjligheter att skapa ditt och din kärleks magiska bröllop. I ladan kan ceremonin hållas bland träbjälkar och mörkbrun betong. Alternativt i det mysiga stallet som renoverats försiktigt för evenemang och tillställningar men behållt dess charm och bjälklag, eller ute i den vackra naturen bland åkrar och ängar. I logen kan den långt ihågkomna bröllopsfesten hållas. Och inför allt brudfix används pigkammaren för att förbereda hår, smink och klänning. Rum finns givetvis för gäster som vill stanna över. – Tema för dekorationer och pynt bestämmer du själv.

Genom att hyra lokal som du själv kan dekorera och pynta precis som du vill kan du kombinera precis vilka teman och stilar som du och din kärlek önskar i Stallgårdens lokaler. Taket i ladan kan pyntas med ljussättningar, blommor och vita tyglängder hängandes högt. I stallet kan ett blomstervalv ställas inför ceremonin. Långborden i logen för bröllopsfesten kan ställas längs väggarna dekorerade med girlanger och konfetti. I dörröppningen från lada till loge en pall med gästboken som sedan sparas i den evighet du och din kärlek lovar varandra. Och dansgolvet kan placeras i närhet till scenen där livebandet eller dj:n spelar kärleks- och danslåtar kvällen lång.

Söker du, som många andra, att ha ditt bröllop i en lada ute i vackra naturen – ha det i gårdsstil på vackra Stallgården i Skåne.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *