Håret behöver näring

Conditioner

Conditioner – eller balsam – är en aspekt av hårdvård som inte alla förstår eller tar hänsyn till. Det finns en mängd olika anledningar till att använda conditioner, och lika många – om inte fler – till att använda rätt conditioner.

Håret, precis som kroppen i övrigt, behöver näring för att det ska kunna växa i normal takt och hålla sig starkt och friskt. Att bara välja första bästa balsam är därför inget bra alternativ, även om det sinar i kassan just då. Faktum är att kostnaderna ändå brukar bli större i längden ifall håret skadas av dåligt underhåll.

Att återfukta torrt hår eller reparera hår som blivit skadat är absolut möjligt. På marknaden finns bra balsam och fina oljor för just dessa ändamål. Att föredra är dock att ligga steget före och ta hand om sitt hår redan innan det blir problem.

En av marknadens ledande conditioner och schampon

När det gäller näring, hållbarhet – både för människa och miljö – samt pris finns inte många bättre alternativ än produkterna från Kevin Murphy. En bekant syn i alla de bästa hårvårdshyllorna är Kevin Murphys conditioner det självklara valet för personer som är rädda om sitt hår.

Repair-me Rinse är bara ett alternativ av många från Kevin Murphy som ger håret den näring det behöver. När balsamet appliceras och låts verka i fuktigt hår i en till två minuter känner de flesta en omedelbar skillnad.

Om ditt hår redan har skadats är repair-me rinse en passande produkt. Vill du vara proaktiv finns en mängd andra varianter med bara de bästa ingredienserna för ditt hår, som till exempel mango, kakao och kamomill.

Alla produkter från Kevin Murphy, inklusive conditioners, är sulfat- och parabenfria och vad gäller miljöaspekten är Kevin Murphy ett föredöme i branschen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *