Hyr buss i Stockholm och Uppsala

Bussbolag Stockholm Uppsala

Det finns otroligt många bussbolag att välja mellan i dag, inte minst i Stockholm och andra större städer – såsom i Uppsala. En del erbjuder resor till och från olika städer, medan andra hyr ut sina bussar till privatpersoner och företag som önskar hyra en charterbuss eller en skräddarsydd bussresa med chaufför för eget bruk. Håbo Buss är ett bolag som erbjuder just denna tjänst för dem som är intresserade. De erbjuder sina tjänster i Stockholm och Uppsala och fördelarna med just Håbo Buss är att de anpassar utrustning, komfort och priser efter dina behov. Allt du som kund behöver göra är att svara på frågan “vilka resebehov har du?”, så ser Håbo Buss sedan till att ha rätt utrustning på sin buss och att resan ska bli så smidig som möjligt för dig och din grupp. De skräddarsyr sedan din resa och anpassar priset efter dina önskemål.

Håbo Buss erbjuder bussar som gör din resa bekväm med DVD, toaletter och klimatanläggningar. Det spelar heller ingen roll hur stor eller liten din grupp är, eftersom de erbjuder bussar av varierande storlek – de rymmer allt från 15 till 70 personer.

Bussbolag i Stockholm & Uppsala

Fördelarna med att ha en egen buss till en sluten grupp människor är att allt är komplett och anpassat till just er. Chauffören behöver inte lyssna till flera olika önskemål, utan ser till att ni som grupp får en bra resa. Ni behöver inte heller anpassa er efter ett visst schema, då ni själva bestämmer tid och sträckor. Ni reser dessutom på ett klimatsmart sätt, eftersom ett fordon till en större grupp människor gör mindre skada på naturen än flera fordon gör. Plånböcker, stressfaktorer, miljö och gruppsammanhållningar brukar gynna av denna typen av transportmedel på resan – skulle det gynna er med?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *